“Zet het digitale magazine bijvoorbeeld ook in als brochure, jaarverslag, personeelsblad, catalogus of aankondiging van jouw evenement!”

Wat is een digitaal tijdschrift?

Een digitaal tijdschrift wordt online verspreid, bijvoorbeeld via e-­mail en is beschikbaar op tablet, mobiel en desktop. Met een digitaal tijdschrift kan je net dat beetje extra beleving geven aan bijvoorbeeld het product of evenement dat je wilt laten zien. Het is zelfs mogelijk om er video’s in op te nemen zodat jouw verhaal tot leven komt.

Voordelen

Kostenbesparend

Het magazine kan in hoge oplages digitaal worden verspreid. Dus geen drukwerk en portokosten! Je kunt van het magazine ook een digitaal tijdschrift, brochure, jaarverslag of aankondiging maken. Het aantal uitgaves, pagina’s en de inhoud bepaal je zelf.

Duurzaam

Een digitaal magazine wordt niet geprint. Dat scheelt bergen papier en drukwerkkosten. Bovendien kan het magazine voor verschillende doeleinden gebruikt worden, je kunt het dus net zo vaak inzetten als je wilt. Dat scheelt!

Verbindend

Als je regelmatig een nieuwe update of aanvulling naar relaties stuurt, houd je de contacten warm. Een digitaal magazine geeft door het verhalende karakter, de fotografie en video’s meer diepgang aan jouw bedrijf, diensten of producten.

Actueel

Tot de laatste minuut veranderingen kunnen doorvoeren met de meest actuele informatie is geen probleem. Zelfs als het magazine al digitaal is verzonden, kunnen er achter de schermen nog updates doorgevoerd worden.

Social share

Gebruikers kunnen heel eenvoudig producten en artikelen delen op de bekende sociale netwerken als Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, WhatsApp en e-mail. Verhalen verspreiden zich als een olievlek en het bereik wordt zo wel heel groot.

Groot bereik

Het bereik van een digitaal magazine is oneindig groot en met de eenvoudige digitale verspreiding bereik je een grote of juist hele specifieke doelgroep. Bereik nog meer mensen door een enkele pagina te delen op social media. Leuk om zoveel mogelijkheden te hebben.

Meetbaar

Door gebruik van Google Analytics krijg je inzicht in het leesgedrag van je bezoekers. Hoe vaak wordt een editie geopend of een video bekeken? Welke pagina’s zijn populair en welke niet? Fijn dat je de inhoud kunt aanpassen aan het leesgedrag van je doelgroep.

Interactief

Door animatie, film en geluid toe te voegen komen de verhalen in het magazine tot leven. Je kunt formulieren en knoppen toevoegen, voor directie actie en reactie. Een digitaal tijdschrift kan bovendien gelezen worden waar en wanneer je wilt op je telefoon, iPad of laptop. Makkelijk en leuk!