Online magazine

Van ontwerp tot verzending

1

Voorbereiding

Wil je een online magazine maken? Wij gaan samen met jou zitten om de inhoud, het doel en de doelgroep van het magazine vast te stellen. Aan de hand van deze wensen stellen wij een team samen. Het team, wat kan bestaan uit een tekstschrijver en een fotograaf, zal samen met jou alle inhoud voor het magazine voorbereiden. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de foto’s, teksten en video’s aan te leveren.

2

Content

Als de teksten, foto’s en video’s gemaakt zijn, kunnen wij starten met het ontwerp van het digitaal magazine. Het magazine bestaat uit afwisselend korte en langere verhalen, momenten voor interactie met de lezer. Als wij klaar zijn met ontwerpen is er nog gelegenheid om correcties aan te brengen en de inhoud te actualiseren.

3

Realisatie online magazine

Als iedereen akkoord is met de inhoud, zijn we klaar voor verzending. Het magazine wordt met een link in een online nieuwsbrief verzonden, wanneer en naar wie je maar wilt. Zelfs dan kan er achter de schermen nog gewerkt worden aan de inhoud. Stel je lezers gewoon weer op de hoogte van het laatste nieuws. Een mooie manier om in contact te blijven met je doelgroep!