Projecten.

Hoe ziet een e magazine of iPad magazine eruit?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een product wil je meestal eerst zien hoe dit product eruitziet. Dit geldt natuurlijk ook voor een e magazine of iPad magazine. Met deze magazines willen we samen met onze klanten voor de ultieme productbeleving gaan. De magazines zijn voor allerlei soorten toepassingen inzetbaar, als een digitaal tijdschrift, jaarverslag of als catalogus. Al deze magazines kunnen als desktop, smartphone, of iPad magazine ingezet worden. Bekijk hieronder een aantal voorbeeld magazines.

De Werkkamer feest editie

15 jaar lang samenwerking!

Als je 15 jaar bestaat, wil je dat vieren! Dat hebben we zeker gedaan met bubbels, lekker eten en met veel taart bij de koffie. Maar dat was niet genoeg… In de Engelsestraat hebben wij de deur wijd hebben opengezet voor nieuwe richtingen in ons werk. Dat we dat niet alleen kunnen is logisch! Daar horen bijzondere ondernemers bij waarmee we samenwerken, die ons inspireren en aanvullen.

Digimags digitaal online magazine Topsail

TopSail

Zeil weg op je smartphone!

Tip Top Sailing laat zeilen in Griekenland tot leven komen in dit e magazine. Prachtige foto’s van blauwe baaien waar je in weg kunt dromen. De verhalen worden ondersteund met fotografie en filmpjes. Dit geeft een heel levendig beeld van hoe je vakantie kunt vieren op de mooiste locaties.

DigiFood

Super foodies op je tablet!

Alles over lekker eten, receptjes en superslimme tips om snel iets op tafel te zetten. Met dit iPad magazine op het aanrecht volg je stap voor stap de aanwijzingen in het filmpje of recept, jij bent de chef! Of open de boodschappenlijst terwijl je door de supermarkt loopt. Handig maar vooral errug leuk.

Digimags, online digitaal magazine project
Digimags, online digitale magazines muziek

DigiEvent

Beleef ’t alsof je erbij bent!

Beleef jouw event of festival al na een paar uur online in dit e magazine. Bekijk het terrein, lees recensies, interviews met artiesten en proef de ongekende en geroemde festivalsfeer in beeld, tekst en geluid in jouw online e magazine. Bekijk al het actuele nieuws van de headliners : Red Hot Chili Peppers, Paul McCartney én Rammstein. Have fun!

Interesse in een digitaal magazine?