De Werkkamer viert feest!

Communicatie De Werkkamer in Bergen op Zoom bestaat 15 jaar en dat wilden ze niet zomaar voorbij laten gaan. Naast een hapje en wat bubbels, brachten ze dit prachtige online tijdschrift met DigiMags uit.

DigiMags online tijdschrift maken

Een online magazine vol met inspirerende verhalen

Nieuwe jonge ondernemers van de binnenstad in Bergen op Zoom zijn niet altijd voor iedereen zichtbaar. Dat is jammer, want ze doen wel hele gave dingen! Daarom geeft De Werkkamer deze inspirerende jonge honden een podium. Een cadeau voor alle energie en inspiratie die De Werkkamer als communicatiebureau van hen heeft gekregen! Iedere maand geeft De Werkkamer in samenwerking met deze jonge ondernemers een nieuw verhaal uit in de vorm van een online magazine.

Samenwerken is key

Samenwerken was een keyword tijdens het maken van deze maandelijkse online magazine en dat zie je terug in de verhalen. Verschillende (jonge) talenten hebben geholpen met de realisatie van dit pareltje! Een online tijdschrift maken blijft op deze manier voor DigiMags een uitdaging. Wil je op de hoogte zijn van deze maandelijkse online tijdschriften of ben je van plan om zelf een online tijdschrift te laten maken? Schrijf je dan in voor de DigiMags nieuwsbrief. Voorproefje nodig? Bekijk de online tijdschrift hier.

Interesse in een digitaal magazine?